Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Από ρεκόρ σε ρεκόρ ο αριθμός των ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών του Steam

*
Το Steam έσπασε ένα ακόμα ρεκόρ ταυτόχρονα συνδεδεμένων χρηστών. Εδώ και ένα μήνα περίπου, με τον κόσμο να είναι κλεισμένος στο σπίτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όλο και περισσότεροι κάτοχοι PC στρέφονται στο Steam για τη διασκέδασή τους. Μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, η πλατφόρμα της Valve κατέγραψε νέο υψηλό όλων των εποχών, με 24.535.923 συνδεδεμένους χρήστες, κάτι που λογικά θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν, με δεδομένο ότι η υφιστάμενη κατάσταση θα συνεχιστεί για αρκετές εβδομάδες ακόμα.

Από την άλλη, η Valve έχει ήδη λάβει τα μέτρα της ώστε να αντιμετωπίσει την κατακόρυφη αύξηση της κίνησης και να διασφαλίσει ότι θα υπάρχει αρκετό bandwidth για όλους. Μεταξύ άλλων, το Steam καθυστερεί πλέον τα updates για παιχνίδια που δεν έχετε παίξει πρόσφατα και μένει να δούμε αν θα λάβει πιο δραστικά μέτρα, όπως ο περιορισμός της ταχύτητας στα downloads, κάτι που έχουν εφαρμόσει ήδη άλλες πλατφόρμες, όπως το PlayStation Network.




Τέλος, η αύξηση της κίνησης έχει λειτουργήσει ευεργετικά για τον αριθμό των παικτών σε παιχνίδια όπως το Counter-Strike: Global Offensive, που επίσης καταγράφει διαρκώς νέα ρεκόρ ενεργών παικτών. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*